unboxing vismagneet

Wat zit er in de doos van een 130 kilogram vismagneet

We hebben er vaker foto’s van willen maken of zelfs ooit aan gedacht om een filmpje er van te maken om u te laten zien wat een compleet vismagneet pakket inhoud.

Aangezien we alleen maar magneten verkopen als compleet vismagneet pakket leveren we onze magneten altijd met een moer-oog en een musketon voor het touw aan de broeksriem te bevestigen, een touw met een breekkracht van 650 kilogram (zodat de magneet altijd eerder loslaat dan dat het touw breekt) en natuurlijk de vismagneet.

Het touw wat we gebruiken is zeer bijzonder, want buiten dat het een grote breekkracht heeft (niet te verwarren met de houdtkracht van een magneet) neemt dit touw geen water op en komt het touw vrijwel nooit in de knoop als je aan het magneetvissen bent.

Een vriendelijke klant van ons heeft een unboxing video gemaakt nadat hij onze bestelling van zijn 130 kilogram vismagneet binnen heeft gekregen.

Met veel dank aan Filip de Dobbelaere en we hopen in de nabije toekomst meer films van hem te kunnen laten zien als hij aan het magneetvissen is.