Magneetvissen bij een oude fabriek - magneetvissen

Waar kun je magneetvissen

Ik krijg regelmatig de vraag van mensen die een vismagneet gekocht hebben: Waar kan ik magneetvissen?

Eigenlijk kun je dat overal wel, daar waar water is kun je je geluk beproeven maar beter is het om te kijken waar iets te doen is geweest of waar iets te verwachten is zodat je meer kans hebt om iets te vangen met je vismagneet.

Een plek die altijd spannend is om te magneetvissen is een oude waterput bij een boerderij. Ik heb er een paar leeg kunnen halen en er ligt altijd wel iets in wat je omhoog kunt halen met je vismagneet. Ik denk dat ze vroeger de waterput ook wel gebruikten om iets te verbergen. Messen, huisraad en zelfs een loop van een geweer heb ik er uitgehaald. Als je om toestemming vraagt krijg je altijd wel te horen dat ze het leuk vinden, betrek de bewoners er bij, ze hebben er vaak net zoveel plezier van als jijzelf.

Verder zijn er de gebruikelijke plekken waar je kunt magneetvissen, zoals in de buurt van bruggen, je wil niet weten wat de mensen allemaal in het water gooien of beter gezegd wat ze er ooit in gegooid hebben.  En als je een brug in een centrum hebt dan ben je er gegarandeerd van dat je een fiets aan je vismagneet hebt hangen :)

Oude riviertjes kun je ook proberen, daar was vroeger veel volk en zomaar oversteken was er niet bij, ze liepen er langs tot ze een oversteek gevonden hadden, de kans zit er in dat er iets in ligt wat je met je vismagneet boven water kont halen.

Een andere leuke plek om te magneetvissen is een vijver in een park maar ga vooral na waar vroeger iets te doen is geweest. Oude watermolens en op plaatsen waar vroeger een brug stond en die er nu niet meer is. Dat zijn vaak plekken waar nog een en ander aan leuk spul boven te halen is. Oude fabrieken die langs de waterkant stonden, gooi daar je magneet maar eens in het water.

Altijd goed om te magneetvissen is een haventje, daar waar de plezierjachten zijn kun je zo een gereedschapskoffer vullen!

Neem eens Google Maps en kijk eens bij je in de buurt waar water is, soms kun je dichter bij je in de buurt vissen met je magneet dan je denkt.

Kijk hier naar ons assortiment met vismagneten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>