magneetvissen gratis vismagneet

Wil jij ook een gratis PowerLift Vismagneet?

Maak nu kans op een gratis vismagneet van PowerLift.

PowerLift vismagneten zijn verzwaarde vismagneten waarmee je dieper in de slijk en modder terecht kunt komen. De kanonskogels liggen immers niet boven op en daarom zul je dieper moeten dreggen met je vismagneet.

Deze vismagneten hebben een extra gewicht mee van 2 kilo gemaakt van RVS.
RVS is niet magnetisch en hierdoor blijft de magneet zijn volledige trekkracht behouden.

De Neodymium magneet heeft een RVS behuizing met daar binnenin een rubberen rand om de schok te absorberen, dit alles om te voorkomen dat de magneet snel kapot gaat.

De Powerlift vismagneten liggen lekker in de hand, je kunt de verzwaring als handvat gebruiken en hem daar vastpakken om in het water te gooien. Deze vismagneten komen daardoor verder in het water terecht.

PowerLift Vismagneten zijn van topkwaliteit!

Elke vismagneet wordt geleverd met degelijk touw, een bout voor het touw aan vast te maken en een musketon waarmee je het touw bijvoorbeeld aan je riemlus kunt bevestigen zodat je de vismagneet niet kunt verliezen tijdens het magneetvissen. Alles is in een degelijke uitvoering, nergens is op beknibbeld.

PowerLift magneten zijn verkrijgbaar met 3 verschillende trekkrachten:
PL90 – Vismagneet met 90 kilo trekkracht
PL140 – Vismagneet met 140 kilo trekkracht
PL180 – Vismagneet met 180 kilo trekkracht

Hoe maak je kans?

Deel dit bericht op Facebook: Kans op gratis Vismagneet

Like deze Facebookpagina: Metaaldetector Valkenswaard

Bij 150 likes van de pagina verloten we een PowerLift Vismagneet, ook onze huidige “vrienden” dingen mee naar deze gratis vismagneet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>