Vismagneet valkenswaard-on-ice

Vismagneet.net sponsor Valkenswaard on Ice

Voor het zoveelste jaar staat er weer een schaatsbaan op de markt in Valkenswaard.

Mede dankzij Metaaldetector Valkenswaard kunnen ook dit jaar weer duizenden kinderen genieten van gratis schaatsen op de markt in Valkenswaard. Direct bij onze metaaldetector winkel, om de hoek horen we elk jaar hoeveel plezier de kinderen hiermee beleven en daarom hebben we ons samen met nog enkele sponsoren verbonden aan dit mooie evenement.

Middels Metaaldector.org hebben we een bijdrage geleverd aan deze mooie schaatsbaan op de markt in Valkenswaard. Mede hierdoor kunnen duizenden kinderen weer gratis schaatsen en plezier beleven op het ijs.

De ijsbaan is 850 vierkante meter groot, heeft een apart gedeelte waar kinderen kunnen schaatsen of leren schaatsen. De schaatsbaan is op veel dagen en tijden gratis beschikbaar voor kinderen tot en met 12 jaar! Ook wordt aan alle basisscholen in Valkenswaard de mogelijkheid geboden om een gymles in te ruilen voor een uurtje ‘kinderschoolschaatsen’! Ook voor gezelligheid in winterse sferen bent u aan het juiste adres: in de mooie ruime koek- en zopietent kunt u heerlijk genieten van een warme chocomel.

Schaatsen op de markt in Valkenswaard is mogelijk vanaf zondag 7 december tot en met 4 januari.

Wilt u na het schaatsen wat informatie over een metaaldetector, magneetvissen of een pinpointer? We zitten op nog geen 200 meter van de markt met onze winkel. Metaaldetector Valkenswaard en Vismagneet.net heten u er dagelijks van harte welkom.