Powerlift Vismagneet Productie

De nieuwste PowerLift vismagneten zijn in productie!

Binnenkort verwachten we onze nieuwe aanwinsten;

De PowerLift vismagneten!

Achter de schermen zijn we al langere tijd druk in de weer maar we verwachten de PowerLift vismagneten dan toch eind volgende week te kunnen uitleveren.

Vismagneten van PowerLift zijn 2 Kilo zwaarder dan de normale vismagneten.
En zijn verkrijgbaar met een trekkracht van 90 kilo, 140 kilo en 180 kilo.

De PowerLift vismagneet heeft een stalen behuizing met daar binnenin een rubberen rand om de schok te absorberen, dit alles om te voorkomen dat de dure Neodymium magneet kapot gaat wanneer deze ergens hard tegenaan komt.

Dankzij de verzwaring van 2 Kg op de vismagneten zul je dieper in de modder komen met je magneet om zo in de slijk kunnen vissen.

De pot en verzwaring zijn van RVS, dit materiaal is gekozen omdat het een niet magnetisch materiaal is en daardoor zal de trekkracht van de magneet niet minder worden. De vismagneet zelf is gemaakt van Neodymium, dit is het meest krachtigste materiaal wat er te krijgen is op het gebied van magneten.

De PowerLift vismagneten worden als complete set geleverd, dus inclusief musketonhaak om het touw aan een lus van je broek vast te maken en een speciaal touw met een breekkracht van 750 kilo.

PowerLift vismagneten zijn verkrijgbaar met 3 verschillende trekkrachten:
PL90 – Vismagneet met 90 kilo trekkracht - totale gewicht 2,3 kilogram
PL140 – Vismagneet met 140 kilo trekkracht - totale gewicht 2,42 kilogram
PL180 – Vismagneet met 180 kilo trekkracht - totale gewicht 2,62 kilogram

Hieronder een kleine impressie van de fabricage van onze nieuwe zware vismagneten bij de firma Kiss Engineering te Echt - www.kissengineering.nl

Powerlift Vismagneet Productie

Powerlift Vismagneet Productie

Powerlift Vismagneet Productie

Powerlift Vismagneet Productie