About

Vismagneet.Net is onderdeel van Metaaldetector Valkenswaard en Metaaldetector.org

U kunt uw bestelling of uw vismagneten ook zelf komen afhalen, ons adres is:

Metaaldetector Valkenswaard
Luikerweg 22
5554NC Valkenswaard

We zijn niet altijd open, stuur daarom een whatsapp bericht of een sms en ik zal zo snel mogelijk reageren. Tel 06 14 444 019.


Vismagneet.net is sponsor van Valkenswaard On Ice!

Vismagneet valkenswaard-on-iceVoor het zoveelste jaar staat er weer een schaatsbaan op de markt in Valkenswaard. Omdat wij direct om de hoek zitten met onze winkel horen wij elke keer weer hoeveel plezier de kinderen hiermee beleven.

We dragen dit evenement een warm hart toe en daarom hebben we besloten dit geweldige evenement te sponsoren middels Metaaldector.org. Mede hierdoor kunnen duizenden kinderen weer gratis schaatsen en plezier beleven op het ijs.


detectiedag DJ Laan

Vismagneet.net is officieel sponsor van de D.J. Laan detectiedag!

We leveren belangeloos de vismagneten die op die dag als prijs uitgereikt worden.

Wil je een gratis vismagneet winnen dan kun je je nu aanmelden door op het logo van DJ Laan te klikken.

 


 

Vindt je onze website leuk? Heb je goede ervaringen met ons en heb je zelf ook een website? Laat het dan aan iedereen weten en plaats onze banner ook op jou pagina, zo krijgen we nog meer bekendheid:

vismagneet - magneetvissen

 

De code om in de broncode van je pagina te plakken is:
“<a title=”Magneetvissen en vismagneten” href=”http://www.vismagneet.net” target=”_blank”><img class=”alignnone wp-image-109 size-full” src=”https://www.vismagneet.net/wp-content/uploads/2014/08/vismagneet-banner.jpg” alt=”vismagneet – magneetvissen” width=”465″ height=”60″ /></a>”

Laat het ons weten en we plaatsen een link terug! Vismagneet.net maakt magneetvissen leuk.


 Vismagneet.net is sponsor van Harba Lorifa Adventure Golf Valkenswaard

Harba Lorifa Golf

 

Mede dankzij de sponsoring van Metaaldetector Valkenswaard / Vismagneet.net en andere sponsoren uit Valkenswaard kunnen dit jaar weer veel kinderen en gezinnen plezier beleven op de adventure golfbaan van Harba Lorifa. Neem er eens een kijkje en maak er een gezellige middag van. Harba Lorifa is gelegen aan de rand van Valkenswaard, tegen de bossen. Van elke vismagneet die u koopt gaat dus altijd wel iets naar een goed doel!


 

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.